Județul Bihor - Consiliul Județean
logo

Programul autobuzelor

Programul autobuzelor

Hărți

harta Bihor Harta digitala Consiliu Judetean Bihor
harta Bihor
poca

S.C. Parcuri Industriale Bihor S.A. 


Descriere generală:

S.C. Parcuri Industriale Bihor S.A. este o societate subordonată Consiliului Județean Bihor care a fost înființată în anul 2012 având drept obiectiv dezvoltarea parcurilor industriale în județul Bihor şi dezvoltarea unor parteneriate sustenabile între Consiliul Județean Bihor şi mediul de afaceri.

Conducerea companiei și-a propus să demareze și să realizeze toate procedurile de înființare a parcurilor industriale, să promoveze județul Bihor ca destinație atractivă pentru investitorii străini și autohtoni, și să dezvolte parteneriate cu piața muncii valorificând cu maximă eficiență oportunitățile existente și cele viitoare.În prezent acționarii societății S.C. Parcuri Industriale Bihor S.A. sunt:

UAT Județul Bihor prin Consiliul Județean Bihor
UAT Comuna Tileagd prin Consiliul Local al Comunei Tileagd
UAT Orașul Săcueni prin Consiliul Local al Orașului Săcueni.
Parcul Industrial din Tileagd are o suprafață de 9,3 hectare, iar titlul de parc industrial a fost obținut prin ordinul Ministrului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice numărul 3246 din 20 decembrie 2016.
Parcul Industrial din Săcueni are o suprafață de 5 hectare, iar titlul de parc industrial a fost obținut prin ordinul Ministrului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice numărul 5425 la data de 3 august 2018.Conducere:

Simon Adrian - Director general

Contact:

strada Gheorghe Dima, nr. 3, etajul 1, Oradea, Bihor

Telefon: 0359-199070

Fax: 0359-199070
E-mail: office@investinbihor.com

Web: www.investinbihor.com