Județul Bihor - Consiliul Județean
logo

Programul autobuzelor

Programul autobuzelor

Hărți

harta Bihor Harta digitala Consiliu Judetean Bihor
harta Bihor
poca

                                             Serviciul Public de Editare a Monitorului Oficial al judetului Bihor s-a înfiintat în 2 mai 2005, conform Hotarârii nr. 40 din 26 aprilie 2005, a Consiliului Judetean Bihor si a început activitatea din 1 iunie 2005. 

Serviciul a luat fiinta conform prevederilor O.G. Nr. 75/2003 privind organizarea si functionarea serviciilor publice de editare a monitoarelor oficiale ale unitatilor administrative teritoriale.

Monitorul Oficial al judetului Bihor este publicatia oficiala care are ca obiect de activitate productia editoriala tipografica si de difuzare a actelor si documentelor emise sau adoptate de autoritatile administratiei publice locale, de presedintele Consiliului Judetean, prefectul judetului si serviciile publice deconcentrate ale ministerelor si ale celorlalte organe centrale.

Conform O.G. nr. 75 din 28 aprilie 2003, pa aceasta cale se aduc la cunostinta publica hotarârile Consiliului judetean Bihor, cu respectarea prevederilor Legii nr. 215/2001, cu modificarile si completarile ulterioare, asigurându-se transparenta decizionala în administratia publica a judetului.

Cheltuielile necesare functionarii Serviciului Public de Editare a Monitorului Oficial sunt asigurate din subventii de la bugetul Consiliului judetean Bihor și din venituri proprii.

În conformitate cu normele legale, Monitorul Oficial al judetului Bihor este difuzat la toate primariile din judet, serviciile deconcentrate, instituțiile subordinate si unitatile bugetare. În plus, pe baza unui parteneriat recomandat de Guvernul României, trimitem câte un exemplar la fiecare consiliu judetean din tara. În acest fel sunt difuzate în total 200 de exemplare.


Monitorul Oficial al Judetului Bihor 2019_8A
Monitorul Oficial al Judetului Bihor 2019_7A
Monitorul Oficial al Judetului Bihor 2019_6A
Monitorul Oficial al Judetului Bihor 2019_5A
Monitorul Oficial al Judetului Bihor 2019_4A
Monitorul Oficial al Judetului Bihor 2019_3A
Monitorul Oficial al Judetului Bihor 2019_2A
Monitorul Oficial al Judetului Bihor 2019_1A
Monitorul Oficial al Judetului Bihor 2018
Monitorul Oficial al Judetului Bihor 2017


Adresa electronicã (e-mail) este: monitorcjb@yahoo.com